HTML

Rasta Fahree!

Indafotó képek

Chelsea 17 Blog

Sziasztok! Én Chelsea 17 vagyok. Ugyanolyan kommentálós videókat szeretnék készíteni mint az ötletgazda Theo.És még Írásos Játékteszteket és még egyéb finomságokat is szeretnék közzé tenni. :) Remélem tetszeni fog mindenkinek . Sziasztok. Elérhetőség : fifastreet22@citromail.hu

Indavideo

Utolsó kommentek

Apró életjelek.

CFC117 2010.08.14. 13:56

Sziasztok. Mint tudjátok ma elkezdődött az Angol Premier League. Így a Premier League Dolgok frissülni fognak. Mint például a Táblázat, a gólok, és az eredmények. Mint láthatjátok már a 2. Írásos Játékteszt is kikerült a blogra. Remélem azért tetszenek ezek a kis tesztek. A meccsekről még mindig nem tudok sok jót mondani. Nem tudom mire fog ez sikerülni, de amíg a meccsek nem jönnek addig azok a dolgok amiket a Laptopomon is meg tudok csinálni mint pl.: a teszteket és a Premier League eredmények ezekből mindig lesz új és új. Kérlek titeket legyetek türelemmel. Üdv Chelsea 17. 

U.i.: Jó meccsnézést minden Angol foci fanatikusnak :)

EDIT : Sikerült megoldani a gépi problémát. Szerintem szerda estéig elfogok készülni a Projektünk másik felével. Remélem innen már nem jön közbe semmi. Bocsi a sok várásért :)

Szólj hozzá!

Batman : Arkham Asylum

CFC117 2010.08.14. 13:40

 Sziasztok! Itt vagyok a második Írásos Játékteszt részénél. A következő játék ugyan csak a kedvenceim közé tartozik hiszen a dráma a fordulat és a harc a játék alap pillére és ez nálam mindenképpen nyerő. Ez a játék a Batman Arkham Asylum amit az Eidos adott ki 2009-ben. Ez a játék az első perctől a gépem elé szögezett lássuk is hogy miért .

Olvassátok tovább itt : http://cfc17.blog.hu/2010/08/13/batman_arkham_asylum_14

Szólj hozzá!

Assassin's Creed II

CFC117 2010.08.11. 12:21

 Sziasztok. Itt van tehát az első Írásos játékteszt rész. A játék amit ma tesztelni fogok az nem más mint az Assassin's Creed II. Ezt a játékot kétszer játszottam végig Xbox 360-on és mind kétszer nagyon élveztem. A küldetések mellett a kedvenc mókám az őrökkel való kikezdés volt, és az utánna menekülős bujkálós rész. :) Na vágjunk is bele a saját "tapasztalatokba".

Olvassátok tovább itt: 

http://cfc17.blog.hu/2010/08/09/assassin_s_creed_19

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása