HTML

Rasta Fahree!

Indafotó képek

Chelsea 17 Blog

Sziasztok! Én Chelsea 17 vagyok. Ugyanolyan kommentálós videókat szeretnék készíteni mint az ötletgazda Theo.És még Írásos Játékteszteket és még egyéb finomságokat is szeretnék közzé tenni. :) Remélem tetszeni fog mindenkinek . Sziasztok. Elérhetőség : fifastreet22@citromail.hu

Indavideo

Utolsó kommentek

Fifa meccs normál minőségben :)

CFC117 2010.11.06. 23:42

 Így van. Sziasztok! Ahogy a címből kivehettétek a Fifa videók vissza térnek a normál minőséghez. Ez az egész dolog Theo érdeme. Aki a saját Fifa 11-éből veszi fel nekem a meccset. Nagyon köszönöm neki. Ha továbbra is benne van az ötletben akkor folytatom így. Tehát akkor vegyétek úgy mintha a meccsekben a mi kettőnk munkája lenne. Ennyit mára és várjátok a következő meccset. Már normál minőségben. Jóéjt.

 Annyit mondhatok hogy az első mérkőzés Német - Holland párosítás lesz 

Holnap Új Mérkőzés. Egy Holland Csapat ki a BL-ben egy úgy nevezett halál csoportban szerepel. És egy Német aki a nyáron klasszis játékosokat szerzett.

És ennek örömére itt az Új Intro :) : 

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://cfc17.blog.hu/api/trackback/id/tr892429523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Je m'appelle Théo · http://www.theosblog.blog.hu 2010.11.07. 21:15:52

tetszetős intro :) hétköznap keveset vagyok msn-en, Facebookon ha írsz levelet, h milyen meccsre van szükség, akkor intézem :)

CFC117 2010.11.08. 15:32:10

@Je m'appelle Théo: Rendben :) És köszönök mindent :)
süti beállítások módosítása